dantel modelleri

Fastjel Jel Krem Nedir? Ne İşe Yarar?

Fastjel jel krem ​​nedir?

Konuyla ilgili başlıklar

Fastjel Krem, antienflamatuar bir antienflamatuar (NSAII-Steroidal)* ilaç kategorisidir. Cilde sürtünerek uygulanır. Aktif madde olarak ketoprofen kullanıldı. Hafif eklem iltihabı, burkulma, incinme, kas ezme, tendon iltihabı, lumbalji (şiddetli bel ağrısı), spor yaralanmaları gibi vakalarda kullanılır. Bu makalede, fastjel kreminin kullanımı, yan etkiler ve hangi durumlarda kullanılacağı hakkında konuşacağız.

*Steroidal olmayan antienflamatuar ilaçlar veya steroid olmayan inflamatuar ilaçlar kısaca NSAIIS’dir. Analjezik, antipiretik ve anti -enflamatuar ilaçlar bu gruba dahil edilmiştir. “Steroidal olmayan” terimi, bu ilaçları benzer etkilere sahip steroidlerden ayırt etmek için kullanılır. Kaynak: Wikipedia

Bu tür ilaçların etkinliği kısa sürede meydana gelir. Bel ve eklem tutulumu ve kas kasılmalarının etkisi çok güçlüdür. Fastjel Gel Cream, uygulanan bölgelerde fiyat ve rahatlama ile piyasada en çok tercih edilen markadır.

Fastgie Jel Kreması Nasıl Kullanılır?

Uygulama yöntemi

Ağrılı alanda ince bir tabakaya sürtünerek ovalanır. Açık yarada ve tahriş olmuş ciltlerde kullanılmamalıdır. Doktorunuz tarafından doktorunuz tarafından önerilmediğinde günde 3 kez kullanılır. Ketoprofen ve türevlerine, FastJel Jel Kreminin aktif bileşeni olan herhangi bir alerjik reaksiyonunuz varsa, kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız.

Yutmayın.

Fastjel jel krem ​​hangi durumlarda kullanılmıyor?

“Ketoprofen molekülleri (ana aktif bileşenler), karbomer 940, trietanolamin, lavanta ve neroli özleri, etil alkol (yardımcı maddeler)” kullanmadan önce bir veya daha fazla tepki verirseniz. Veya cilt tahrişiniz varsa, fastgie jel kullanmayın. Koruyucu aktif bileşenlere duyarlılığınız varsa, parfümlere ve özlere karşı dikkatlice kullanmalısınız. Dikkatli kullanmalısınız. Spreyler, şampuanlar vb. Bir veya daha fazla kişisel bakım ürününe karşı alerjiniz varsa, bu ürünleri fastgie jel ile birlikte kullanmayın. Jeli kullandıktan hemen sonra sıcak veya çok soğuk su ile temastan kaçının. Alan bölgesinde yanma, tahriş, kaşıntı ve cilt kaybı meydana gelirse. önerilmez.

Fastjel jelinin yan etkileri nelerdir?

Diğer tüm ilaçlarda olduğu gibi, kullanıma bağlı olarak seyrek ve daha az seyrek olabilen fastjel jel kreminin yan etkileri aşağıdaki gibidir. Aşağıdaki semptomlardan biri veya daha fazlası görüldüğünde, uygulamayı durdurun ve doktorunuza danışın.

Cilde yaygın olarak görülen ciltte fliktenül egzama/ bullez (nadiren rapor edilir), kaşıntı, solunum zorluğu, boyun ve dilde kızarıklık zorluğu, peptik ülserler, mide ve bağırsaklar, mide bulantısı, mide bulantısı, şiddetli böbrek bozukluğu, şiddetli böbrek bozukluğu

Fastgie jel krem ​​karşılaşmalarından çok daha güvenli ve yüksek verimli bir ilaçtır. Eczanelerde satılır.

Kaynak https://www.bayanin.com/

4 yıl önce güncellendi.

Yorum yapın